Ons verhaal

In den beginne

20 Jaar geleden kwamen we in een oud huis te wonen en gaandeweg het inrichten, deden we nogal eens emotie-aankopen voor in het huis, die thuis gekomen niet echt hun plekje vonden. Markplaats en Ebay kwamen aardig in schwung en dus zetten we het overtollige daar maar op. Wat bleek? Onze smaak viel in de smaak bij het Nederlandse en Duitse volk. Het idee om een site te gaan bouwen was geboren.

We werkten beiden fanatiek in het onderwijs, maar als je iets als hobby beschouwt, kun je er altijd wel iets naast doen. Dit groeide uit tot meerdere websites en een winkel en we stopten beiden in het onderwijs om ons volledig te kunnen storten op de decoratiehandel.

Internethandel en onze visie daarop

In tegenstelling tot werken in het onderwijs is het onpersoonlijke van internet wel even wennen. Voor ons dus reden genoeg om zo persoonlijk mogelijk om te gaan met internetklanten. Zoals een klant in de winkel geregeld advies wil of zich afvraagt of een object thuis wel staat, zo geldt dat ook voor klanten die online kopen. Aldus werd dit, naast verkopen natuurlijk, ons belangrijkste doel.

Het zo sociaal mogelijk  omgaan met onze klanten en je steeds voor ogen houden hoe je zelf behandeld zou willen worden. Gezien de reacties op KIYOH is dit tot nu toe wel aardig gelukt!

Onze handel

De spullen die we verkopen zijn aardig uiteenlopend van aard, maar hebben allemaal gemeen dat ze te maken hebben met woondecoratie of geschenken. Bij de woondecoratie zijn artikelen te vinden die van een redelijk hoog niche gehalte zijn zoals reproducties van jugendstil voorwerpen, bijzondere gietijzeren objecten, bronzen beelden en aparte buitendecoraties.

Bij de geschenken moet je denken aan cadeaus die voor verschillende gelegenheden geschikt zijn. Daarbij kun je denken aan geboortecadeaus, liefdescadeaus, gedenkitems die met overlijden te maken hebben en eigenlijk aan iedere aanleiding in het leven waar emoties bij komen kijken. Dat is best veel!

Onze prijzen

Op al onze sites zijn artikelen te vinden voor kleine en grote bankrekeningen. Ik kan wel zeggen portemonnees, maar die neem je meestal niet mee als je online iets bestelt.

We proberen onze artikelen scherp te prijzen, ook al om onszelf niet uit de markt te prijzen. Bovendien vind je geregeld aanbiedingen en ook blijvend afgeprijsde artikelen.

Dit vinden wij belangrijk!

  • Persoonlijk contact!
  • We leveren zo snel mogelijk
  • Advies nodig of een brandende vraag? Bel gerust even!
  • We verzekeren onze pakketjes
  • We pakken alles zeer veilig en zorgvuldig in
  • Als het niet bevalt mag u uw aankoop terugsturen
  • Telefonisch(mobiel) altijd te bereiken, mits mijn telefoon opgeladen is 🙂


Je kunt het niet iedereen naar de zin maken. Maar wij proberen dit wel!

Kijk rustig rond op onze site en als u vragen heeft bel dan naar 0316-372889 of stuur mij een mailtje op info@decostyle.nl!

Veel plezier!

Edith

Namens het Decostyle Team